Nyelvtanulás gyorsan

Angol nyelvtanfolyam

Miért válasszon minket, ha angol nyelvtanfolyamot keres?

Az angol nyelv ismerete nélkül ma már a legegyszerűbb szakmákban is nehéz boldogulni. Rengeteg olyan helyzet adódik, amikor az embernek gyorsan lenne szüksége használható nyelvtudásra, de egy idegen nyelv elsajátítása nem egyszerű feladat.

Angol nyelvtanfolyamainkat egy Nagy-Britanniában már évtizedek óta sikerrel működő nyelvoktató intézmény módszerének segítségével, de a saját tapasztaltunk alapján állítottuk össze. A St.Martin Language School Ltd. rendszerének lényege, hogy az agy természetes, tudatalatti tanulási folyamatait aktiválja, ennek segítségével sokkal gyorsabban vagyunk képesek használható, magabiztos tudást adni a nyelvtanulóinknak.

Speciális angol nyelvtanfolyamok minden célra

Iskolánkban nagyon sok élethelyzettel találkoztunk már, amikor tanulóinknak nyelvismeretre volt szüksége ? méghozzá szinte azonnal. Az ő igényeik alapján állítottuk össze speciális angol nyelvtanfolyamainkat.

  • Nyelvtanulás-Gyorsan, klasszikus angol nyelvtanfolyam:

40 órás angol nyelvtanfolyamok az Ön előzetes tudásának figyelembevételével kezdő, haladó és középhaladó szinten.

  • Üzleti angol nyelvtanfolyam:

Középfokú tudással rendelkezők részére szakmai angol nyelvtanfolyam 40 órában. Munkahelyi szituációkkal, levelezés gyakorlással.

  • Turista angol nyelvtanfolyam:

20 órás angol nyelvtanfolyam azoknak, akik belefáradtak a kézzel-lábbal való kommunikálásba.

  • Munkavállalói angol nyelvtanfolyam:

20 órás angol nyelvtanfolyam az angol nyelvterületre készülőknek.

  • Állásinterjúra felkészítő angol nyelvtanfolyam:

10 órás angol nyelvtanfolyam. Felkészítjük az állásinterjú legfontosabb követelményeire, és leggyakrabban előforduló interjúkérdésekre.

Tanfolyamaink két nyelviskolában, Budapesten, a Klinikák metrómegálló mellett és Gödöllőn, a HÉV megállójától mindössze 10 percre elérhetőek. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb nyelviskolánkat és tanuljon a saját ritmusában, kényelmesen, vagy tanuljon velünk Skype-on a világ bármelyik pontjáról!

Angol nyelvtanfolyam: út a sikerhez!

Hogy miért érdemes pont az angol nyelvtanfolyamot választania? Nyelviskolánk fennállása óta tapasztaljuk, hogy az angoltudás képes megváltoztatni a tanulóink életét. Akik nálunk végeztek, örömmel számoltak be arról, hogy végre szabadon böngészhetnek az interneten, könnyebben kezelhetik a telefonjukat, online játszhatnak, külföldiekkel ismerkedhetnek a tudásuk segítségével.

Az angol nyelvtanfolyamaink segítségével megszerezhető alap-, vagy középfokú nyelvvizsga sokak számára a karrierben is új utakat nyit. Mivel angol tanfolyamaink nagyon gyors tempóban és kis energia-befektetéssel teszik lehetővé a nyelv elsajátítását, akár munka vagy kisgyermek gondozása mellett is elvégezhetők, segítségükkel pedig komoly lépést tehetünk a vágyaink felé.

Kudarc az angol nyelvtanulásban? Velünk nem fenyegeti, mert ...

...a mi angol nyelvtanfolyamaink egyedi módszeren alapulnak és azt a képességét használják ki, amellyel eddig meglévő tudásának nagy részét is szerezte.

...az Ön igényeire szabva, személyes konzultációkkal tanítunk, így minden erősségére és gyengéjére figyelni tudunk.

...nem csoportos angol nyelvtanfolyamot kínálunk. Nálunk nem kell idegenek előtt gyakorolnia és nem kell tartania attól, hogy lemarad a csoporttól. Mi az Ön haladására koncentrálunk és nem teremtünk versenyhelyzetet.

Velünk megszólal majd angolul!

"Jó dolog az angol, na de a kiejtés" - halljuk sokszor a hozzánk érkezőktől. Azt tapasztaljuk, sokan azért nem mernek belefogni a nyelvtanulásba, mert félnek attól, hogy nem fognak tudni megszólalni azon a nyelven, amelynek a nyelvtanát annyi munkával sajátították el.

A mi módszerünkkel ettől nem kell tartania. Angol nyelvtanfolyamaink úgy lettek összeállítva, hogy tanulóink észrevétlenül, minden nehézség nélkül megtanulják beszélni az adott nyelvet. Segítségünkkel olyan módszerrel tanulhat angolul, amely nagyon hasonlít ahhoz a folyamathoz, amivel gyermekkorában az anyanyelvét sajátította el. Gondoljon bele! Az anyanyelvén is érteni és beszélni tanult meg először, s most minden nehézség nélkül használja azt. Ha az angolt ennyire hasonlóan tanulja meg, egy kis gyakorlással már ezzel sem lehet problémája!

Töltse ki szintfelmérőnket és keresse kollégáinkat, hogy együtt találhassuk meg az Önnek legjobb nyelvtanulási megoldást! Tanuljon velünk nyelviskoláinkban Gödöllőn vagy Budapesten, de akár online, Skype segítségével is!

Miért válasszam az angol nyelvtanfolyamot?

Mégsem az angol érdekli? Válasszon többi nyelvtanfolyamunkból!

Német nyelvtanfolyam >>

Spanyol nyelvtanfolyam >>

Próbaóra jelentkezem!

Focus on Quality