Nyelvtanulás gyorsan

Angol nyelvtanfolyam külföldön

Budapesti és gödöllői nyelviskoláink a Sprachcaffe Languages Plus partnere - ami az egyik legnagyobb név a külföldi nyelvtanulás területén. A Sprachcaffe módszerének lényege, hogy az oktatás helyszíne mindig egy olyan ország, ahol a szóban forgó nyelv a lakosság többségének az anyanyelve. Így a nyelvtanulás nem áll meg a nyelvtanfolyamok keretei között, ugyanilyen lényeges szakasza, amikor a diákok az órák után bekapcsolódnak a város életébe, a saját érdeklődésüknek megfelelő eseményeken vesznek részt, és kapcsolatba kerülnek a helyiekkel. Így azonnal használni kezdik a megtanult szavakat és szerkezeteket, ezáltal lényegesen gyorsabban, könnyebben és élvezetesebben tudják elsajátítani a kiválasztott nyelvet.

Az alábbiakban néhány olyan várost veszünk sorra, ahol angol nyelvtanfolyamra van lehetőség.

Angol nyelvtanfolyamok Londonban:

A londoni angol nyelvtanfolyamok páratlan lehetőséget jelentenek Európa és a világ egyik legpezsgőbb metropoliszának felfedezésére. A Sprachcaffe londoni nyelviskoláját a Britisch Council és az Education UK is akkreditálta, de a látványos fejlődésre az angol anyanyelvi tanárok mellett az is garancia, hogy a szűkebb értelemben vett oktatáson túl az iskola sokféle programot kínál a tanulóknak.

Angol nyelvtanfolyamok New Yorkban:

Az angol nyelvtanulás életre szóló befektetés, de ha a helyszín New York, garantáltan életre szóló élménnyé is válik. Hiszen a város, ami soha nem alszik, 8 és fél millió lakosával az Egyesült Államok legnagyobb lélekszámú városa. De több szempontból sem túlzás a világ fővárosának nevezni, hiszen ez a város a Föld vezető pénzügyi, gazdasági és kulturális központja, és a divat egyik fővárosa (Párizs, London és Milánó mellett).

A Sprachcaffe New York-i nyelviskolája igazán kedvező helyen, Manhattan központjában található. A nyelviskola az angol nyelvtanfolyam keretében folytatott tanítás mellett változatos programokat is nyújt a hallgatóknak, akik így viszonylag rövid idő alatt jelentős eredményeket érhetnek el a nyelvtanulásban.

Angol nyelvtanfolyamok Torontóban:

A Kanada legnagyobb városában eltöltött napok garantáltan emlékezetessé teszik az angol nyelvtanfolyamra fordított időt. A világ egyik legélhetőbbnek tartott városa híres az ott élők vendégszeretetéről, de számtalanféle sport-, kulturális és egyéb program, múzeumok és éttermek sokasága várja az élményekre szomjazó látogatókat. A Sprachcaffe helyi nyelviskolája a tanulás mellett számos programlehetőséget is tartogat a diákoknak, ami jelentősen megkönnyíti, meggyorsítja és stressz faktor helyett élmények sokaságává változtatja az angol nyelv elsajátítását.

Angol nyelvtanfolyamok Máltán (junior):

A máltai angol nyelvtanfolyam keretében nemcsak az angol nyelvet tanulja meg, hanem ezt az izgalmas szigetet is megismerheti. Így a külföldi angol nyelvtanulás duplán megéri! Élvezze a napsütést, a kultúrát és a tenger varázsát Máltán. Útja során megismerheti a máltaiak hagyományait és szokásait, rendkívüli ünnepeit és az egyedülálló máltai konyhát. Használja ki az angol nyelvi tábor kínálta lehetőségeket, és élvezze a máltai strandok mediterrán napsütését!

A fenti városokon kívül az alábbi helyeken is igénybe vehetők a Sprachcaffe angol nyelvtanfolyamai: Brighton, Devon, Mallorca, Boston, San Francisco, Los Angeles, Miami, Calgary, Montreal, Vancouver, Victoria, Ottawa, Sydney.

Miért érdemes a Sprachcaffe angol nyelvtanfolyamait választani?

A Sprachcaffe kiválóan képzett tanárokkal dolgozik, akik a legmodernebb módszerek alkalmazása mellett garantálják, hogy az órák sosem válnak unalmassá. Ezen túlmenően abban is hatékony segítséget nyújtanak, hogy a diákok felfedezzék az adott ország kultúráját. Az oktatás színvonalát nemzetközi minőségellenőrző szervezetek kísérik figyelemmel, illetve szavatolják, mint pl. a British Council, a WYSE, a FELTOM vagy az ENGLISH UK.


Ha budapesti vagy gödöllői nyelviskoláink révén jelentkezik a Sprachcaffe kurzusaira, kedvezményt vehet igénybe. További információkért keressen minket!

Próbaóra jelentkezem!

Focus on Quality