Nyelvtanulás gyorsan

Céges angol nyelvtanfolyam

Céges angol nyelvtanfolyam vezető beosztásúaknak:

Cégvezetők a céges helyszínen végzett nyelvoktatás alatt nem tudnak teljesen kiszakadni a munkahelyi feladatokból, vezetői szerepüktől. A munkahelyi hangulat is nehezíti, hogy átváltson a nyelvtanulásra. A megszokott munkahelyi környezetben nehéz az angolra koncentrálni, főleg ha néha megszólal egy telefon, vagy bekopog a titkárnő.

A budapesti és a gödöllői nyelviskolák kihelyezett angol nyelvtanfolyamain angoltanulásra ösztönző, ráhangoló tanulási segédeszközök, és szakmailag felkészült, diplomás, tapasztalt kedves tanárok biztosítják az oldott légkörű és a jó hangulatú angol nyelvtanulás lehetőségét.

A vezetők elfoglalt, vagy gyakran változó, rohanó beosztásuk miatt nem mindig tudnak kötött időpontú angol nyelvtanfolyamon részt venni.

Nálunk reggel hét és este nyolc között, napirendjéhez igazított időbeosztás szerint tanulhat. Nem probléma, ha néha közbejön egy céges tárgyalás, utazás vagy szabadság. Nem marad le a tananyagban, nem veszik el a pénze, ott folytatja az angol nyelvtanulást, ahol abbahagyta.

Érthető, ha a cégvezetői szerep helyett inkább az alkalmazottaival cserélne, amikor angolozik. Azonban ha alkalmazottaival kerül egy csoportba, lehetséges, hogy nehezen vonatkoztatna el munkahelyi szerepétől, és nem tudna feszültség nélkül, oldottan tanulni.

Nyelviskoláinkban egyéni üzleti angol nyelvtanfolyam programot dolgoztunk ki az Ön számára, ahol a saját tempójában, tanári segítséggel könnyedén haladhat céljai felé. Ez azt jeleni, hogy sem időbeosztásban, sem haladásban nem kell kollégáihoz, beosztottjaihoz alkalmazkodnia.

Céges angol nyelvtanfolyam beosztottaknak, munkavállalóknak

Munkahelyén elvárják Öntől, hogy magabiztos, határozott angol nyelvtudása legyen?

Ismerje meg, hogyan tudjuk teljesíteni elképzeléseit budapesti és gödöllői nyelviskoláinkban.

Mindenkinek nagy lehetőség, ha munkahelyük fizeti számukra az angol nyelvtanfolyamot. Emellett azonban azt is tudjuk, hogy mivel a munkahely határozott eredményeket vár el Öntől:

  • Ne hiányozzon, rendszeresen vegyen részt az angol nyelvtanfolyamon,
  • Fejlődését számon szeretnék tartani,
  • Kézzel fogható eredményeket produkáljon, amit a gyakorlatban is használni tudjon.

Megnyugodhat, iskoláinkban egyéni időbeosztásban, munkaidejéhez alkalmazkodva járhat angol nyelvtanfolyamra. Céges angol tanfolyamainkon minden tanuló egyéni programban, saját képességeinek megfelelően haladhat az angol tananyagban. Egyéni céljait támogatjuk, és azon leszünk, hogy valódi sikereket érjen el az angolban, és ezt munkahelyén aktívan használja. Munkatársai, főnökei látják, hogy tudása fejlődik, önbizalma megnő.

Kihelyezett céges angol nyelvtanfolyam alkalmazottaknak

Az elmúlt években megszűnt a szakképzési hozzájárulás terhére igénybe vehető cégen belüli oktatás, ezután a cégvezetőknek komolyabban át kell gondolniuk, hogy milyen kiadásokat tesznek annak érdekében, hogy az alkalmazottak eredményesen megtanuljanak angolul. Lényeges, hogy kire és mennyit áldoznak. Természetes azt szeretnék, hogy az alkalmazottak beiskoláztatására fordított összeg többszörösen megtérülne.

Budapesti és gödöllői nyelviskoláinkban tudjuk, hogy az alkalmazottakba pénzt és energiát fektető munkaadók valódi eredményeket várnak el. Lehet ez egy nyelvvizsga, társalgási szint, vagy komoly szintű nyelvtudás, amelyet a cég fejlődésében hasznos lehet. Mindenki a saját céljainak megfelelően kidolgozott haladási programban tanul kihelyezett angol nyelvtanfolyamainkon.
Ezért és ennek érdekében következetesen ellenőrizzük haladásukat, és erről nyelvtanáraink kérés nélkül is havi jelentésben számolnak be a cégvezetőknek.

A cégekhez kijáró angol tanárnak egyszerre kell megoldania a különböző szinten álló tanulók oktatását. Tapasztalatunk az, hogy egy csoportban, ahol különböző szinten lévő tanulók próbálnak meg együtt haladni, nem lesz sikerélménye senkinek, és nem fognak fejlődni. A csoportban a gyengébb tanulók rosszul érzik magukat, míg a jobb képességű tanulók elveszítik érdeklődésüket. Ráadásul, ha a csoport tagjai betegség, szabadság, vagy munka miatt hiányoznak, a pótlás körülményes. Ezek bizony buktatói lehetnek a nyelvtanulásnak.

A mi kihelyezett nyelvtanfolyamainkon minden tanuló egyéni haladási programban tanulhat, szintje és képességei szerint. A tanulóknak sem időbeosztásban, sem haladásban nem kell alkalmazkodniuk egymáshoz, minden diákunk külön, saját tempójában, szintjének megfelelően halad. A betegség, munka vagy szabadság miatt kihagyott órák sem jelentenek problémát. Mindenki ott folytatja az angol nyelvtanulását, ahol abbahagyta.
Támogatjuk tanulóinkat abban, hogy elérjék személyes céljaikat folyamatos sikerélmények mellett.

Próbaóra jelentkezem!

Focus on Quality