Nyelvtanulás gyorsan

Céges német nyelvtanfolyam

Német nyelvtanfolyam cégvezetőknek:

Sok vezető a céges helyszínen nem tud teljesen kikapcsolni, elvonatkoztatni a munkahelyi körülményektől, feladatoktól, cégvezetői szerepétől. A helyi légkör is nehezíti, hogy tanulásra hangolódjon. Az irodai környezetben nem olyan könnyű a német tanulásra figyelni, főleg ha néha benéz az asszisztens az ajtón, és a vezetőt keresi.

A budapesti és a gödöllői nyelviskolák kihelyezett német tanfolyamai beszédközpontú. Felkészült, diplomás tanárok biztosítják a baráti légkört és a jó hangulatot, ami elengedhetetlen az eredményes német nyelvtanuláshoz.

A gyakran változó, rohanó munkarendjük miatt a cégvezetők nem mindig tudnak a kötött időpontú hagyományos németórákon részt venni.

Iskoláinkban, amikor Önnek megfelel, változó időbeosztás szerint tanulhat. Nyugodtan közbejöhet egy üzleti tárgyalás, utazás vagy szabadság. Nem marad le a tananyagban, nem vész el pénze, és mindig onnan folytatja a német tanulást, ahol éppen félbehagyta.

A cégvezetői szerep helyett inkább a tanuló bőrébe bújna, amikor németezik? Ha alkalmazottaival kerül egy csoportba, lehetséges, hogy nehezen vonatkoztat el munkahelyi szerepétől, és nem tud gondtalanul tanulni?

Nyelviskoláinkban egyéni német nyelvtanfolyam programot dolgoztunk ki az Ön számára, ahol a saját tempójában, könnyedén haladhat. Ez azt jeleni, hogy sem időbeosztásban, sem haladásban nem kell kollégáihoz alkalmazkodnia.

Német céges nyelvtanfolyam munkavállalóknak

Munkahelyén elvárják Öntől, hogy használható német nyelvtudása legyen?

Sokak számára nagy lehetőség, ha munkahelyük fizeti számukra az német nyelvtanfolyamot. Azt viszont tudjuk, hogy a munkahely cserébe konkrét eredményeket vár el. Az öröm mellett erre a nyomásból származó érzésekkel is számolni kell.

A munkahely elvárhatja Öntől, hogy:

  • Ne hiányozzon, folyamatosan vegyen részt a német nyelvtantanfolyamon,
  • Haladását követni lehessen,
  • Eredményeket produkáljon, és ezt majd később gyakorlatban is hasznosítsa.

Iskoláinkban kötetlen időbeosztásban, munkaidejéhez alkalmazkodva járhat német nyelvtanfolyamra. Céges tanfolyamainkon minden tanuló egyéni haladás szerint, a saját képességeinek megfelelően haladhat a német tananyagban. Céljaiban támogatjuk, és azon leszünk, hogy valóban sikeres legyen a német nyelvtanulásban, és később a munkahelyén is aktívan használja azt. Ha látják, hogy fejlődik, önbizalma megnő, és nemcsak a munkahelyén, hanem a magánéletében is sikerélménye lesz.

Kihelyezett német céges nyelvtanfolyam alkalmazottaknak

Sajnos megszűnt a szakképzési hozzájárulás terhére igénybe vehető cégen belüli oktatás lehetősége, mostantól a cégvezetőknek már át kell gondolniuk, hogy milyen fejlesztéseket tesznek annak érdekében, hogy az alkalmazottak megtanuljanak németül. Természetes, hogy azt szeretnék, ha az alkalmazottak beiskoláztatására fordított összeg hatékonyan megtérülne.

A budapesti és a gödöllői nyelviskoláinkban tudjuk azt, hogy az alkalmazottakba pénzt és energiát fektető cégvezetők konkrét eredményeket várnak el cserébe. Legyen ez egy szintlépés vagy magas szintű nyelvtudás, amelyet a cégben eredményesen kamatoztatni lehet. Minden tanuló a saját céljainak megfelelően kidolgozott haladási terv szerint tanul kihelyezett német nyelvtanfolyamán.
Ezért következetesen ellenőrizzük fejlődésüket, és erről tanárunk havi rendszerességgel jelentésben is számot ad a cégvezetőknek. Ön konkrét adatokkal tudja mérni, hogy alkalmazottai mennyi idő alatt mennyit és hova fejlődtek.

Lehetnek buktatók:

A munkahelyre kijáró némettanárnak folyamatosan kell megoldani a különböző szintű tanulók oktatását. A tapasztalataink szerint egy olyan csoportban, ahol nem azonos szinten lévő tanulók próbálnak meg együtt haladni, senkinek nem lesz sikerélménye, és nem fog fejlődni. A csoportban a gyengébb tanulók szenvednek, mert gyengének érzik magukat, míg a felkészültebb tanulók elveszítik érdeklődésüket. Sokszor, ha a csoport tagjai betegség, szabadság, vagy munka miatt hiányoznak a pótlás körülményes. Összefoglalva: a hallgatók nem fejlődnek, és nem lesz sikerélményük.

Nálunk mindenki egyéni haladás szerint tanul, a saját szintje, képessége szerint. Ez azt jelenti, hogy a tanulóknak sem időbeosztásban, sem haladásban nem kell alkalmazkodniuk egymáshoz, mindenki külön, saját szintjének megfelelően, egyéni tempóban halad. A betegség, munka vagy szabadság miatt kihagyott órák sem jelentenek problémát. Ott folytatja a tanulást, ahol éppen abbahagyta.
Tanulóinkat abban támogatjuk, hogy elérjék személyes céljaikat, és motivációjukat sikerélmények tartsák fenn.

Szintfelmérővel megállapítjuk a tanulni kívánó alkalmazottak aktuális tudását, személyesen bemutatjuk budapesti és gödöllői nyelviskolánk működését, és lebonyolítjuk az adminisztrációt is. Némettanárunk minden hónapban értékelést küld Önnek a tanulók haladásáról.

Próbaóra jelentkezem!

Focus on Quality