Nyelvtanulás gyorsan

Kérdése van? Ezen az oldalon megtalálhatja rá a választ!

Milyen nyelvtanfolyamokat vehetek igénybe gödöllői, illetve budapesti nyelviskolákban?

Angol nyelvtanfolyamok , német nyelvtanfolyamok és spanyol nyelvtanfolyamok és a magyar, mint idegen nyelv nyelvtanfolyam közül válogathat. Az adott nyelvekhez tartozó tanfolyamtípusokról bővebb információkat az aloldalakra kattintva talál.

Miért különleges az itt alkalmazott nyelvtanulási módszer?

Az egyedülálló Nyelvtanulás-Gyorsan módszerrel az anyagot két fázisban sajátíthatja el. Először ellazult állapotban, a külvilág kizárásával, egy kényelmes fotelben hátradőlve látja-hallja az aktuális anyagrészt egy videószemüveg, illetve fejhallgató használatával. Ebben az állapotban az emberi agy befogadóképessége sokszorosa a "normál", éber állapotban tapasztalhatónál. Az ezt követő "hagyományos" óra során a tanár segítségével már rendkívül hatékonyan, a szokásosnál jóval könnyebben tudja megtanulni és alkalmazni a korábban hallottakat. Ezzel a módszerrel egy 40 órás tanfolyamon annyi ismeretre tehet szert, amit egy hagyományos nyelviskolában 250-300 óra alatt tudna elsajátítani.

Mikor indulnak a nyelvtanfolyamok, és hány fős csoportokban folyik az oktatás?

Mi azt mondjuk, hogy csoportban nagyon sok mindent lehet csinálni, csak hatékonyan nyelvet tanulni nem. Nyelviskoláinkban minden diákkal külön, személyre szólóan foglalkozunk. Ráadásul mi alkalmazkodunk a hallgatókhoz. Ön dönti el, hogy mikor kezd és hetente hányszor jön, valamint reggel hét és este nyolc között is ön választ időpontot. A kezdés első lépésre, hogy jelentkezik nálunk egy ingyenes próbaórára.

Mi történik, ha valamelyik órára nem tudok elmenni?

Ezt feltétlenül jelezze. Mivel az órák időbeosztása kizárólag a hallgató igényeitől függ, egyébként semmi akadálya annak, hogy egy-egy alkalom kimaradjon vagy más időpontra "csússzon át". Előző este nyolcig lemondhatja, módosíthatja a lekötött időpontját. Az aznapi lemondásokat megtörténtnek tekintjük

Helyileg hol zajlik a nyelvoktatás?

Két helyszínen is: budapesti nyelviskolánkban (1085. Budapest Üllői út 2-4. III/32.), illetve gödöllői nyelviskolánkban (2100 Gödöllő, Béri Balogh Ádám u. 35., az egyetem közelében, a HÉV-től 10 percnyire).

Mennyibe fog ez nekem kerülni?

A tanfolyamaink árai 35.000 és 180.000 forint között szóródnak, erősségi szinttől és óraszámtól függően. Az áraknál figyelembe kell venni, hogy Nyelvtanulás-Gyorsan módszerünkkel az elsajátítható tudás mennyisége sokszorosa annak, amire egy hagyományos tanfolyamon lehet szert tenni.

Ha vidéki vagyok vagy külföldön élek, lehetőségem van az online tanulásra?

Igen, angol, német és spanyol nyelvtanfolyamainkat elvégezheti online is, ehhez csak egy megfelelő számítógépre, és Skype-ra van szükség.

Milyen szintek vannak?

A budapesti és a gödöllői nyelviskola jelenleg szűken számítva 12 szinten, /de tágan értelmezve ez akár 40 is lehet /, indít tanfolyamokat teljesen kezdőtől a magasabb, haladó szintekig. Vannak, akik teljesen 0-ról vágnak bele az nyelvtanulásba, és olyanok is vannak, akiknek figyelembe véve korábbi tanulmányaikat akár a 15-ös vagy a 40-es leckével kezdhetnek, de vannak, akik csak szinten szeretnék tartani a megszerzett tudást. Ha az a célja, hogy már az első órán megszólaljon, mondjuk angolul és folyamatosan kommunikáljon a tanfolyamon, akkor szinttől függetlenül jó helyen és jó kezekben van.

Mit jelent az, hogy A2-1, vagy B2-3-as szint?

A nyelvtanfolyami szintek, modulok elnevezései az Európai Tanács által kidolgozott ún. Közös Európai Referenciakeret útmutatását követik. Ez az útmutató arra szolgál, hogy a nyelvoktatásban Európa-szerte egységes megnevezéseket és azonos tudást elérését igazoló szinteket használjanak a nyelviskolák. A Közös Európai Referenciakeret a nyelvtanulókat három nagy csoportba (A: kezdő, B: középhaladó, C: haladó) sorolja, amelyeket hat szintre (A1, A2, B1, B2, C1, C2) és további modulokra (A1-1, A1-2, A2-1 stb.) lehet osztani. A budapesti és a gödöllői nyelviskolák tanfolyami szintjei ehhez az egységes, európai keretszabályozáshoz igazodnak. Tehát az A2-1-es szint egy alapszintű, de nem teljesen kezdő nyelvtanuló tudásszintjét jelöli, míg egy B2-3-as szint már a középszint felső tartományába eső tudásszintről árulkodik.

Hogyan tudok jelentkezni egy nyelvtanfolyamra?

Az első lépés lehet a szintfelmérőnk kitöltése. A második pedig egy ingyenes próbaórán való részvétel. A szintfelmérő kitöltése nem jár további elkötelezettséggel és segíthet felszínre hozni azokat a rejtett buktatókat, amik miatt a múltban esetleg elakadhattál a tanulásban. A próbaórán minden információt megkap, ami a döntéshez szükséges, akár már ekkor vagy később személyesen vagy telefonon is tud jelentkezni.

Hány órás és meddig tart egy nyelvtanfolyam?

A budapesti és a gödöllői nyelviskola nyelvtanfolyamai 10, 20, 40, vagy hatvan órásak lehetnek. Ha heti két alkalommal tud jönni egy negyven órás nyelvtanfolyamra /ez öntől függ, lehet több is / akkor ez kb. 10 hétig tart, tehát ez függ a tanfolyam intenzitásától, ritmusától is.

Milyen napokon vannak a nyelvtanfolyamok?

Hozzánk elsősorban elfoglalt és dolgozó emberek járnak nyelvet tanulni, ezért van lehetőség a hétköznap délelőtti és délutáni időpontok mellett hétvégén, szombaton és vasárnap is tanulni.

Mit kell tudnom a próbaóráról?

A próbaórán testközelből, saját szemével nézheti meg működés közben a nyelvtanulás-gyorsan módszert. A bemutatóórán megmutatjuk, hogyan lehet sokat beszélni egy órán gyomorgörcsös nyilvános szereplés nélkül.

A próbaóra még a következőkből részekből áll:

Nyelvtanfolyam ismertető próba lehetőséggel. Szintfelmérő. Módszerismertető próbalehetőséggel és általános tájékoztató.

( Budapesti és gödöllői nyelviskoláinkban angol, német és spanyol nyelvtanfolyam ismertetőn vehet részt.

Lehetőséget biztosítunk, hogy ezek közül valamelyiket élesben is kipróbálhassa.

Részt vehet nyelvi szintfelmérőnkön és kipróbálhatja nyelvtanulási módszerünket is és megosztunk Önnel minden információt, hogy könnyebben dönthessen. )

Szeretettel várjuk bemutató óránkra.

budapesti nyelviskola: +36 20/ 9343-717

gödöllői nyelviskola: +36 20/4141-472

Mi garantálja, hogy megbízhatok a budapesti és gödöllői nyelviskolák színvonalában?

A gödöllői és a budapesti nyelviskolák csatlakoztak a wednesbury-i központú St.Martin Language School Ltd. -hez. Ezt hosszas egyeztetés és kölcsönös vizsgálat előzte meg. Megállapítottuk, hogy az angliai partner több évtizedes tapasztalatával rendkívül magas szinten és hatékonyan tanít nyelveket. Módszereit, tananyagát folyamatos minőség-ellenőrzés mellett teljes mértékben alkalmazzuk. Tanáraink felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkeznek.

Beszédcentrikusak az órák?

Iskoláinkban hatékony, kommunikáció-központú nyelvoktatást folytatunk, előtérben a beszéddel és beszédmegértéssel. Elsődleges célunk, hogy a hallgatók mielőbb aktív használóivá váljanak a célnyelvnek, illetve mind magabiztosabban alkalmazzák azt idegen nyelvi környezetben. Tanáraink már az alapoktól a kommunikációra fektetik a legfőbb hangsúlyt, melyhez a legmodernebb módszertani eszközöket alkalmazzák. Ez a módszer jelentősen megnöveli a szóbeli gyakorlásra fordított időt. A foglalkozásokon törekszünk egy oldott, a nyelvtanuláshoz ideális légkör kialakítására, ahol a gátlások oldódnak, a tanulók bátrabban megszólalnak.

A tanfolyam árában benne van a tananyag ára is?

Igen, a CD és a füzetekért nem kell fizetni. / Igény esetén e-mail-ban is elküldjük./

Kapok a nyelvtanfolyam végén igazolást a kurzus elvégzéséről?

Igen, ha befejezte az angol, német vagy a spanyol nyelvtanfolyamot, cambridge-i központunk postázza Önnek,

A többi nyelviskolához képest, hogy lehet ennyivel kedvezőbb a nyelvtanfolyamaik ára?

Budapesti és gödöllői nyelviskolánkban áfa-mentes képzéseket biztosítunk, valamint más iskolákhoz képest vélhetőleg jóval kisebb haszonkulccsal is dolgozhatunk. Új hallgatóink 70%-a régi diákjaink ajánlása útján keres meg minket, ez a leghatékonyabb reklám.

Elveszik-e a nyelvtanfolyamom, ha valamilyen okból kifolyólag nem tudom lejárni ?

Ha ez az ok csak egy-két hónapig tart, akkor utána nyugodtan folytathatja a nyelvtanfolyamot, ha viszont teljesen felborul az élete és tényleg nem tud jönni, akkor a hátralévő órákat átadhatja másnak is.


Ha további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal !

Próbaóra jelentkezem!

Focus on Quality