Nyelvtanulás gyorsan

Intenzív angol nyelvtanfolyam

Angol intenzív tanfolyamok

  • Beszédközpontúak, folyamatos gyakorlási lehetőséggel
  • Diplomás angoltanárral
  • Intenzív, gyors fejlődési ütemben
  • Rövidtávú, személyre szabott tematikával

Budapesti és gödöllői nyelviskoláinkbana hagyományos tanfolyamokon felül egész évben lehetősége van egyéni intenzív nyelvtanfolyam elindítására is. Ha külföldi utazás vagy munkahelyváltás miatt van szüksége arra, hogy angol nyelvtudásának gyors lökést adjon, akkor Ön a legjobb helyen jár.

Mi sem fejleszthetné jobban a gyakorlati angol nyelvtudását, mint egy profi angol nyelvtanár kizárólagosan Önre irányuló figyelme? A megemelt óraszámú, intenzív tanfolyamaink lehetőséget nyújtanak arra, hogy az Ön érdeklődési körének, igényeinek és céljainak megfelelő tematika szerint fejlődjön. A tananyag lehet általános vagy üzleti, valamint Ön által kijelölt speciális témaköröket, célokat is helyezhetünk előtérbe.

Az intenzív angol nyelvtanfolyamok mindegyike nagy hangsúlyt fektet a kommunikációs képességek elsajátítására, megerősítésére. A tanulás alapjai a korábbi ismeretek figyelembe vételével, az elmélyítés, a kommunikáció és az előre meghatározott tananyagban való haladás. Ez a kombináció ? ismétlés/megerősítés, spontán és életszerű helyzetekből, szövegkörnyezetekből fakadó tudás megszerzése ? lehetővé teszi azt, hogy jó hangulatban, könnyedén, látványos eredményeket érjen el az angol nyelvű kommunikációs képességei fejlesztésében.

ANGOL INTENZÍV NYELVTANFOLYAM:

2 és 4 hetes, heti 5x4 vagy 5x2 órás angol nyelvtanfolyam 12 különböző szinten.
Órák hétfőtől péntekig az Ön időbeosztása szerint.

Kinek ajánljuk?

Aki rövid idő alatt szeretne eredményeket elérni, és intenzíven (minden nap, napi több órában) tud foglalkozni az angol nyelvtanulással.

Szerintünk:

Az intenzív angol nyelvtanfolyam rendkívül hatékony nyelvtanulási forma, intenzív nyelvtanulással már egy hónap alatt komolyabb eredmény érhető el, mint heti 1-2 órás nyelvtanulással fél év alatt. Mivel intenzív tanfolyamaink egymásra épülnek, a hallgató ? ha kedve, energiája és ideje engedi ? a szinteket végigjárva rövid idő alatt nyelvvizsgaszintre juthat.

Próbaóra jelentkezem!

Focus on Quality