Nyelvtanulás gyorsan

Intenzív német nyelvtanfolyam

Német intenzív nyelvtanfolyam:

2 és 4 hetes, heti 5x4 vagy 5x2 órás német nyelvtanfolyam 12 különböző szinten.
Órák hétfőtől péntekig az Ön időbeosztása, igénye szerint.

Kinek ajánljuk?

Aki idő hiánya miatt, hamar szeretne eredményt elérni, és intenzíven (folyamatosan, napi több órában) tudna foglalkozni a német nyelvtanulással.

A lényeg:

Az intenzív német nyelvtanfolyam rendkívül eredményes és hatékony nyelvtanulási forma, intenzív német nyelvtanulással egy hónap alatt rendkívül komoly eredmény érhető el, mint a hagyományos heti 1-2-3 órás nyelvgyakorlással. Az intenzív tanfolyamaink folyamatosan indulnak. Kezdő szinttől egy intenzív német nyelvtanfolyam elvégzésével akár alapfokú nyelvvizsgaszint is el érhető.

Német intenzív tanfolyamok

  • Sok beszéd és szövegértés gyakorlásának lehetőségével
  • Nyelvjárásokban nagy tapasztalattal rendelkező nyelvtanárral
  • Gyors, intenzív fejlődési ütem, személyre szabva
  • Élethelyzetekre felkészülés

Azbudapesti és gödöllői nyelviskoláinkbana hagyományos, egyéni német tanfolyamokon felül lehetősége van egyéni intenzív német nyelvtanfolyamokra jelentkezni. Ha külföldi munka, nyaralás, munkahelyváltás, vagy álláskeresés miatt lesz szüksége arra, hogy német nyelvtudásának lendületet adjon, akkor keressen minket.

Legjobban a használható német nyelvtudását egy intenzív német nyelvtanfolyam fejlesztheti. A magas óraszámú tanfolyamaink lehetőséget adnak arra, hogy az érdeklődési körének és céljainak megfelelő tematika szerint haladjon. A középpontban lehet általános vagy üzleti német nyelv. Itt az Ön által kijelölt témaköröket, célokat is helyezhetjük előtérbe.

Az intenzív német nyelvtanfolyamok mindegyike nagy hangsúlyt fektet a helyes, beszédközpontú nyelvtudás elsajátítására. A tanulás részei a korábbi ismeretek, a kötetlen kommunikáció és a saját tempó szerinti haladás a német tananyagban. Összességében az ismétlés, megerősítés és a tudás megszerzése lehetővé teszi, hogy kedvező hangulatban, játszva érjen el látványos fejlődést a német kommunikációs képességei fejlesztésében.

Próbaóra jelentkezem!

Focus on Quality