Nyelvtanulás gyorsan

Intenzív spanyol nyelvtanfolyam

Spanyol intenzív nyelvtanfolyam:

2, 3 és 4 hetes, heti 5x4 vagy 5x2 órás spanyol nyelvtanfolyam különböző szinteken,
hétköznap az Ön időbeosztása szerint.s

Önnek ajánljuk,

ha rövid idő alatt szeretne eredményes spanyol nyelvtudást elérni, és ha minden nap több órában tudna foglalkozni az spanyol nyelvtanulással.

Vitathatatlan:

Az intenzív spanyol nyelvtanfolyam az egyik hatékonyabb nyelvtanulási forma, intenzív nyelvtanulással már egy hónap alatt döbbenetes eredmény érhető el. Ezek az intenzív spanyol tanfolyamok egymásra épülve folyamatosan indulnak. A hallgató a szinteket végigjárva rövid idő alatt nyelvvizsgaszintre juthat el.

Spanyol intenzív tanfolyamok

  • A gyors spanyol beszéd kialakulása fejlett szövegértéssel
  • A kasztíliai spanyol nyelvváltozataiban jártas spanyol tanárral
  • Intenzív, extra fejlődési ütemben
  • Rövidtávú, legfontosabb célnak megfelelő tananyaggal

A budapesti és gödöllői nyelviskoláinkban a hagyományos ütemű spanyol tanfolyamokon kívül, lehetősége van egyéni intenzív spanyol nyelvtanfolyam elkezdésére. Ha nyaralás vagy hosszabb kint tartózkodás miatt van szüksége arra, hogy spanyol nyelvtudását felturbózza, akkor jelentkezzen nálunk.

Mi fejleszthetjük a gyakorlati spanyol nyelvtudását. A napi magas óraszámú, turbó tanfolyamaink lehetőséget nyújtanak arra, hogy az Ön érdeklődési körének, igényeinek és céljainak megfelelően összeállított személyes anyag szerint fejlődjön.

Az intenzív spanyol nyelvtanfolyamokon nagy hangsúlyt fektetünk a hatásos kommunikációs képességek begyakorlására, elsajátítására. Az eredményes tanulás érdekében egységet alkot a korábbi ismeretek elmélyítése, a kötetlen kommunikáció. Együttes hatása a tudás megszerzése lehetővé teszi, hogy baráti hangulatban, látványos eredményeket érjen el.

Próbaóra jelentkezem!

Focus on Quality