Nyelvtanulás gyorsan

Miért jelentkezzen spanyol nyelvtanfolyamra?

Amikor dönteni kell, melyik idegen nyelvet tanulja az ember, sokan úgy érzik, az angolon és a németen kívül más nyelvet nem igazán érdemes választani. Pedig ez koránt sincs így: bármelyik nyelven kezdjen is tanulni valaki, egészen biztosan jól jár vele.

5 érv a spanyol nyelvtanfolyam mellett

1.A spanyol nyelvet sokan beszélik a világon, de Magyarországon még kevéssé ismerik

Spanyolország mellett Mexikó, Argentína és Venezuela is spanyol nyelvű ország, de az Egyesült Államokban is széles körben beszélt nyelvről van szó ? az utazás, de akár az internetes böngészés során is könnyen bukkanhatunk spanyol nyelvű szövegekre.

A spanyol nyelvet Magyarországon azonban még mindig viszonylag kevesen beszélik ? éppen ezért, számos állás betöltésénél komoly előnyt jelenthet, ha valaki legalább alap szinten kommunikál spanyolul.

  1. A spanyol ideális második idegen nyelvként is

A spanyol nyelvtanfolyam azoknak is jó választás, akiknek valamilyen okból második idegen nyelvre van szükségük. Akik részt vettek már olasz, angol, esetleg német nyelvtanfolyamon, sokkal könnyebben sajátítják el majd ezt a nyelvet is ? de akár a középiskolai latinnyelv-tudás is sokat segít abban, hogy könnyebben megtanuljuk. A spanyol nyelv azok körében is kedvelt, akik jól beszélnek románul ? a két nyelv hasonló szerkezete miatt ők sokkal könnyebben sajátítják el a spanyolt.

  1. A spanyol ideális azoknak, akik tanulni szeretnének

A spanyol nyelvtanfolyamot azoknak is ajánljuk, akik külföldön szeretnének tanulni. Spanyolország egyetemei szép eredményeket érnek el az egyetemi rangsorokban, és a mindennapi megélhetés költségei is kevésbé megterhelőek, mint más nyugat-európai országokban. A spanyol egyetemekre szép számmal érkeznek cserediákok a tengerentúlról is, így nagyszerű szakmai kapcsolatokat építhetünk.

  1. A spanyol szép és élvezetes nyelv

A spanyol nyelv igazi csemege: dallamos, érdekes, szenvedélyes, ráadásul számos irodalmi alkotás is született ezen a nyelven. Spanyolország számos írót és költőt adott az irodalomnak, innen származik például Federico García Lorca és Miguel de Cervantes is, de spanyol nyelven született meg Gabriela García Márquez Száz év magány című műve is, hogy Pedro Almodóvar spanyol filmrendező munkásságát ne is említsük.

  1. A spanyol anyanyelvűek nem jeleskednek az idegennyelv-tanulásban

Az Egyesült Államokban gyakori probléma, hogy a spanyol anyanyelvű lakosság nem, vagy csak nagyon alap szinten tanul meg angolul. A nagyszámú beszélő miatt rengeteg tartalmat fordítanak le spanyol nyelvre, így az anyanyelvi beszélők nem túl motiváltak abban, hogy idegen nyelveket sajátítsanak el. Ennek köszönhetően azoknak a tudása, akik a saját anyanyelvük mellett spanyolul is beszélnek, felértékelődik ? főleg ha külföldi munkavállalásról van szó.

Mikor különösen jó befektetés a spanyol nyelvtanfolyam?

- Ha vakációzni indulunk, kevés erőfeszítéssel is sokat tanulhatunk akkor, ha legalább egy alapszintű spanyol nyelvtudással érkezünk.
- Ha az USA-ban készülünk munkát vállalni, letelepedni, sokat segíthet, ha az angol mellett spanyolul is jól beszélünk.
- Ha gyorsan van szükségünk egy (második) nyelvvizsgára.
- Ha gyakran járunk külföldre, vagy olyan környezetben dolgozunk, ahol sok külföldi megfordul (ilyen szakmák például: kamionsofőr, recepciós, idegenvezető, asszisztens, utazásszervező).

Próbaóra jelentkezem!

Focus on Quality