Nyelvtanulás gyorsan

Miért válasszam az angol nyelvtanfolyamot?

Ha úgy dönt, hogy időt és pénzt fektet a nyelvtanulásba, fontos, hogy elgondolkodjon azon, pontosan mire szeretné felhasználni a nyelvtudását. Nem mindegy, hogy külföldi munkavállalás, esetleg a diplomához szükséges papír megszerzése-e a cél, vagy a szabadidejét szeretné-e hasznosan eltölteni. Az alábbiakban abban szeretnénk segíteni, hogy biztosan az Önnek legmegfelelőbb nyelvet válassza, ha a budapesti vagy a gödöllői nyelviskolánkba érkezik.

5 szokatlan érv az angol nyelvtanfolyam mellett

1.Az angolt könnyebb tanulni, hiszen bárhol találkozhatunk vele

Egy nyelvet a legkönnyebben talán anyanyelvi környezetben lehet megtanulni. Ott, ahol az ember rá van utalva arra, hogy az adott nyelven kommunikáljon, szinte észrevétlenül felébrednek azok a képességek, amelyek a nyelvtanulást segítik. Persze ha nem tehetjük meg, hogy hosszú hónapokra külföldre költözzünk és biztonságos környezetben próbálgassuk a szárnyainkat, maradnak az angol nyelvtanfolyamok.

Az angol nyelv egyik nagy előnye viszont, hogy szinte bárhol találkozhatunk vele a mindennapok során ? sokszor olyan helyzetben is, amikor igenis a tudásunkra vagyunk utalva. A műszaki cikkek használati utasítása, a számítógépes programok egy része, az internetes oldalak információi sokszor csak így elérhetőek, de találkozhatunk angol nyelvű szöveggel a közlekedés során, az áruházakban, a munkahelyünkön is. Az angol mindenhol ott van, tehát akár egy átlagos hétköznapon is rengeteg lehetőségünk van gyakorolni azt.

2.Az angol ?belépő?- vagy ?kapunyelv?

Az angol nyelv azért különlegesen kedvelt, mert az alapok könnyen elsajátíthatóak: nincs nagy odafigyelést igénylő igeragozás, a gördülékeny kommunikációs szintet gyorsan el lehet érni, ha megfelelő nyelvtanulási módszert választunk. Az angol segítségével könnyű rákapni a nyelvtanulás ízére, ráadásul az angolul sikeresen beszélők jó mankót kapnak a további indoeurópai, germán nyelvek elsajátításához.

Önnel is így történt? Próbálja ki német nyelvtanfolyamainkat, vagy spanyol nyelvtanfolyamainkat is!

3.Angolul tanulni szórakoztató

A hollywoodi filmek, a Harry Potter sorozat, a Facebook, de a legnépszerűbb számítógépes játékok is angolul jelentek meg először. Angolul tanulni szórakoztató, hiszen a nyelv segítségével az elsők között nézhetjük tényleg élvezettel a legújabb szuperprodukciók bemutatóit, könnyebben igazodhatunk el a legújabb játékok pályáin, vagy csatlakozhatunk a kedvenc könyvünk nemzetközi rajongótáborához.

4.Az angol nem egy ország nyelve

Az angol nyelv segítségével nem csak egy ország nyelvét ismerheti meg. Az angol az Egyesült Királyságon és USA-n kívül hivatalos nyelv Ausztráliában, Új-Zélandon, sőt Kanadában is. Az angolt Indiában, Máltán és számos afrikai országban is széles körben ismerik és beszélik. Az angol segítségével tehát nem csak Londonig, hanem akár egészen Sydney-ig juthat!

5.Az angol nyelv igazi közvetítő nyelv

Az angol nyelv rengeteg szakmában, tudományterületen használatos közvetítő nyelvként. Ez azt jelenti, hogy sokszor olyan emberek is beszélgetnek egymással angolul, akiknek egyáltalán nem az angol az anyanyelvük. Ennek köszönhetően az angolnak kialakult egy sokkal egyszerűbb, letisztultabb változata is, amit tényleg könnyen el lehet sajátítani és utána eredményesen beszélni. A ?nemzetközi? angol olyan kifejezéseket használ, amelyekhez nincs szükség bonyolult kulturális ismeretekre, a kifejezésrendszer egyszerű, könnyen tanulható.

Mivel az angolnak ilyen sok téren van kitüntetett szerepe, ezért sok helyen előszeretettel dolgoznak azon, hogy minél többen, és minél hatékonyabban sajátítsák el a nyelvet. Éppen ezért rengeteg olyan programot, könyvet, könnyített olvasmányt találhatunk a könyvesboltokban és az interneten, amelyek az angol nyelvtanfolyam mellett még tovább segítenek bennünket a tanulás rögös útjain.

Mikor érdemes angol nyelvtanfolyamra jelentkezni?

Az angol nyelvtanfolyam az egyik olyan tanfolyam, amelyik szinte minden helyzetben jól hasznosítható. Nyelvtanulás-Gyorsan Klasszik csomagunk segítségével általános angol tudást szerezhet, vagy akár angol nyelvvizsgára is felkészülhet. Ezt az angol nyelvtanfolyamot akkor ajánljuk, ha:

  - Szeretne végre tényleg megszólalni angolul.
  - Nyelvvizsgára, papírokkal igazolható nyelvtudásra van szüksége a munkavállaláshoz, tanuláshoz.
  - Teljesen kezdő nyelvtanuló, új ismeretekre vágyik.

Üzleti angol nyelvtanfolyamunk ideális választás, ha könnyebben szeretne boldogulni a munkahelyén. Ez a csomag azoknak segít, akik már rendelkeznek a középfokú tudással, de szeretnék azt jobban kamatoztatni a mindennapokban. Ajánljuk például akkor, ha:

  - Multinacionális cégnél dolgozik, és sokszor kell idegen nyelven kommunikálnia.
  - Szeretne előrébb lépni a munkájában.
  -Állásinterjúra készül, új pozícióra pályázik, javítani szeretné az esélyeit a munkaerő-piacon.

A Turista angol nyelvtanfolyam segítségével nem csak élvezetesebbé teheti a vakációját, de ez egy nagyszerű lehetőség arra is, hogy komoly motiváció mellett hatalmasat fejlődjön a nyelvtudás és a kommunikáció területén is.

Ajánljuk, ha:

  - Szeretne magabiztosan kommunikálni az utazásai során, ha szeretné elkerülni a nyelvismeret hiányából fakadó, kellemetlen helyzeteket.
  - Ha már alig várja, hogy kamatoztassa az angol tudását valamilyen valóságos, éles helyzetben is.
  - Ha végre szeretné megtapasztalni, milyen érzés idegen nyelven kommunikálni.

Nyelviskolánkban munkavállalói angol nyelvtanfolyamon is van lehetősége részt venni. Tudjuk, hogy egy új környezetbe beilleszkedni, külföldön munkát vállalni mindig nagy kihívás. Ezzel a tanfolyammal abban szeretnénk segíteni, hogy bárki magabiztosabban vághasson neki ennek a kalandnak. Jelentkezzen hozzánk, ha:

- Szeretné jobban megértetni magát az új munkahelyén.
- Ha nagyobb eséllyel szeretné megvetni a lábát külföldön.
- Ha tart attól, hogy a meglévő nyelvtudása nem elég a külföldi munkához, vagy könnyen leblokkol.

Próbaóra jelentkezem!

Focus on Quality