Nyelvtanulás gyorsan

Német nyelvtanfolyam

    Német nyelvtanfolyam S.O.S? Megoldjuk!

    Az életben adódhatnak olyan helyzetek, amikor sürgősen van szükségünk magabiztos nyelvtudásra. Németországban vagy Ausztriában kapott munkát? A diplomájához nyelvvizsgára van szüksége? Némettudás híján maradna le álmai állásáról? Segítünk!

    Már első szintű, 40 órás német nyelvtanfolyamunk végére használható szókincse lesz, amelyet szóban és írásban is hasznosítani tud. Mit jelent ez? Mindössze 40 óra alatt olyan szintre juthat németből, hogy ne okozzon gondot Önnek a szállásfoglalás, a vásárlás, vagy az alapvető munkahelyi szabályok megértése.

    Miért a német nyelvtanfolyamot válasszam?

    Sokan azt gondolják, a mai világban már csak az angollal lehet boldogulni. Több éves nyelviskolai tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk: ez egyáltalán nem így van. Számos hazánkban működő osztrák vagy német cég elismeri, sőt, kifejezetten elvárja a némettudást akár a legegyszerűbb munkakörök esetében is. Hazánkba évente több ezer németajkú turista érkezik, akik jó piacot jelentnek a szolgáltatóiparban dolgozók számára. Szintén sokan döntenek a németországi vagy ausztriai munkavállalás mellett ? ezekben az országokban pedig kifejezetten értékelik, ha az ő anyanyelvükön és nem angolul próbálkozunk.

    A német nyelv ezen kívül kapunyelv is: az angolnál kissé talán nehezebben elsajátítható nyelvtani rendszerrel rendelkezik, ennek köszönhetően azonban több másik, európai nyelv (így az angol) későbbi megtanulását is megkönnyíti azok számára, akik sikerrel teljesítettek egy német nyelvtanfolyamon. Úgy érzi, gondja van a nyelvtanulással? Adjon magának egy esélyt azzal, hogy megnyitja a képességeit a német nyelv segítségével!

    Német nyelvtanfolyamok igény szerint

    Mivel budapesti és gödöllői nyelviskoláink a gyors nyelvtanításra specializálódott, hamar rájöttünk, hogy tanulóink akkor a legelégedettebbek, ha nemcsak használható, hanem az igényeiknek legmegfelelőbb német nyelvtanfolyamot kapják.

    Iskolánkban ezért az alábbi képzések közül választhat:

    • Nyelvtanulás-Gyorsan klasszikus német nyelvtanfolyam:

    40 órás német nyelvtanfolyamok az Ön előzetes tudása alapján. A kezdőket három szint is várja egymás után: kezdő- közép-és a haladó nyelvtanfolyam. Töltse ki szintfelmérőnket és kérje tanáraink tanácsát az Önnek legjobb megoldásért!

    • Munkavállalói német nyelvtanfolyam:

    20 órás nyelvtanfolyam azoknak, akik német nyelvterületen helyezkednének el.

    • Állásinterjúra felkészítő német nyelvtanfolyam:

    10 órás német nyelvtanfolyam. Felkészítjük az állásinterjú legfontosabb követelményeire, és leggyakrabban előforduló interjúkérdésekre.

    Nyelvtanfolyamaink két helyszínen, Budapesten és Gödöllőn is elérhetőek. Mind a két iskolánk frekventált helyen, kellemes környezetben helyezkedik el. Budapesti iskolánk a kálvin téri metrómegállótól pár percre, mégis csendes helyen várja tanulóit. Gödöllői termeink az egyetem közelében, a HÉV-megállótól mindössze 10 perc sétára, szép, családi házas övezetben helyezkednek el.

    Hogyan fogok németül tanulni?

    Iskolánk az angliai St. Martin Language School Ltd. hivatalos gyakorló- és bemutató iskolája. A wednesbury-i nyelviskola olyan módszerrel oktat, amely nagyon hasonlít ahhoz a módhoz, ahogyan az ember az anyanyelvét sajátítja el.

    Mivel Ön tökéletesen beszéli az anyanyelvét, elmondhatjuk, hogy az agya képes elsajátítani egy nyelvet, legfeljebb az évek során ez a terület veszített a dominanciájából. Német nyelvtanfolyamaink során agyának ezt a tulajdonságát ébresztjük fel újra. A tananyag egy részét ellazult, éber-alfa állapotban, észrevétlenül sajátítja majd el. Később, tanáraink segítségével ezt a szinte ingyen kapott tudást hívják elő és aktiválják majd.

    Miért válassza a mi német nyelvtanfolyamunkat?

     ?Mi nem csoportos német nyelvtanfolyamot kínálunk! Tanárunk az órák során kizárólag Önnel foglalkozik.

     ?Beszédközpontú, valóban használható tudást szerezhet velünk. Mi nem csak a nyelvvizsgára, hanem a nyelvvel való későbbi boldogulásra is felkészítjük.

     ?Már első 40 órás német nyelvtanfolyamunk végére olyan szókincse és beszédkészsége lehet, amellyel külföldön is boldogul.

     ?Két helyszínen, Gödöllőn és Budapesten is várjuk tanulóinkat, de a világ minden pontjáról, akár Skype-on keresztül is tudunk tanítványokat fogadni.

    Korábban kudarcot vallott a német nyelvtanulással? Velünk nem fog ez újra megtörténni!

    Próbálkozott már különböző német nyelvtanfolyamokkal, esetleg magántanárnál is járt már, mégsem sikerült elsajátítania a nyelvet? Ne adja fel! Módszerünk Önnek is segítséget nyújt! Velünk a saját, természetes képességeit kihasználva, könnyedén tanulhat. Mivel nem csoportos órákon fog részt venni, nem kerül versenyhelyzetbe, és attól sem kell tartania, hogy lemarad a társaitól. A nyugodt, kizárólag az Ön fejlődésére koncentráló módszer garancia arra, hogy biztosan megtanulja a nyelvet.

    Miért érdemes a német nyelvtanfolyamot választani?

    Kérje kollégáink tanácsát az Önnek legmegfelelőbb tanfolyam kiválasztásához, vagy nézze meg többi képzésünket is!

    Angol nyelvtanfolyam >>

    Spanyol nyelvtanfolyam >>

Próbaóra jelentkezem!

Focus on Quality