Nyelvtanulás gyorsan

Német nyelvtanfolyamok külföldön

Budapesti és gödöllői nyelviskoláink együttműködésben állnak a Sprachcaffe Languages Plusszal - ez a cég az egyik legjelentősebb név a külföldi német nyelvtanfolyamok szervezése terén. A Sprachcaffe nyelvtanfolyamai 7 nyelven elérhetőek, az alapszinttől a mesterszintig, számos különböző országban. A nyelvtanfolyamok helyszíne mindig annak az országnak az egyik városa, ahol a megtanulni kívánt nyelv a hivatalos, illetve a legfőbb beszélt nyelv. Ezt természetesen a tanulás során is kihasználják, vagyis a napi oktatás után a hallgatók egyéni érdeklődésüknek megfelelően vesznek részt a helyi programokban. Így a helyiekkel is kapcsolatba kerülnek, ami lehetőséget ad az órákon tanultak azonnali kipróbálására. Ezáltal a nyelvtanulás sokkal gördülékenyebbé és egyszerűbbé válik, miközben a fejlődés is gyorsabb és látványosabb.

A következő városokban érhetőek el a Sprachcaffe német nyelvtanfolyamai:

Német nyelvtanfolyamok Frankfurtban:

Frankfurt (teljes nevén Frankfurt am Main, magyarul: Majna-Frankfurt) csaknem 700 ezres lélekszámával Németország 5. legnagyobb városa. Frankfurt jelentősége ugyanakkor túlnő Németországon: pénzügyi, kereskedelmi, közlekedési és kulturális szempontból is ez a város Európa egyik legjelentősebb központja. A világ legélhetőbb városai között tartják számon.

A Sprachcaffe frankfurti német nyelviskolája a város szívében helyezkedik el. A magasan képzett anyanyelvi tanárok mellett a város lüktető vérkeringésébe is bekapcsolódhatnak a diákok, ki-ki a maga vérmérséklete és érdeklődése szerint. Mindez garantálja az ugrásszerű fejlődést a német nyelv elsajátításában.

Német nyelvtanfolyamok Düsseldorfban:

Düsseldorf Észak-Rajna-Vesztfália fővárosa, 600 ezer fő körüli népességével Németország egyik legjelentősebb és legszebb városa. Gyönyörű óvárosa valódi ékszerdoboz, a Majna partja pedig nem csak a helyiek kedvenc helye, de az idelátogatók szívét is rabul ejti. A város kulturális élete, fesztiváljai és buli negyede szintén nagy vonzerőt jelentenek az élményekre fogékony közönség számára.

A Sprachcaffe német nyelviskolája Düsseldorf központjától gyalogszerrel tízpercnyire, csendes, nyugodt környéken található.

Német nyelvtanfolyamok Oberweselben (junior):

Ifjúsági német nyelvtanfolyam várja a Rajna mentén, ha nincs még programja a nyári szünidőre. Szeretne németül tanulni anyanyelvi környezetben, gyorsan fejlődni és megismerni a németek hétköznapjait? Jöjjön és tanuljon a német nyelvtanfolyamon Oberweselben!

Német nyelvtanfolyamok Frankfurtban (junior):

Ifjúsági német nyelvtanfolyam céljából útra kelőknek ideális helyszín Frankfurt városa. Történelmi, falusias városrészek váltakoznak modern, felhőkarcolókkal beépített negyedekkel - a város látványa egyszerűen lenyűgöző! A Majna folyó partján fekvő település Európa fontos pénzügyi központja és ennek köszönhetően nemzetközi jelentőségű. Hatalmas repülőterének köszönhetően könnyen megközelíthető. A világháború alatt sok régi épület elpusztult, de ennek ellenére sikerült megőriznie egykori festői hangulatát.

Miért érdemes a Sprachcaffe német nyelvtanfolyamait választani?

A Sprachcaffe egyedi német tanítási módszere révén a stresszt teljesen kiküszöböli a tanulás során, de nem áll meg itt: az egészet sikerélményekben gazdaggá és élményszerűvé teszi. A módszer hatékonyságára garancia az olyan nagynevű szervezetek folyamatos ellenőrzése, mint pl. az ISO, FDSV, ASILS.

Ha budapesti vagy gödöllői nyelviskolánk közvetítésével kezdi el a Sprachcaffe külföldi nyelvóráit, árengedményre jogosult. A részletes tudnivalókért forduljon hozzánk !

Próbaóra jelentkezem!

Focus on Quality