Nyelvtanulás gyorsan

Spanyol nyelvtanfolyam

Gyors spanyol nyelvtanfolyam? Nem lehetetlen!

Nyaralást tervez? A diplomához van szüksége nyelvvizsgára? Évek óta tanulja a nyelvet eredménytelenül? Segítünk! A mi nyelviskolánkban már 40 óra alatt olyan tudásra tehet szert, amellyel akár külföldön is boldogulhat. Segítségünkkel minimális erőfeszítéssel, személyre szabott módszerekkel juthat el akár a középfokú nyelvvizsgáig, sőt, haladó szintre is. Spanyol nyelvtanfolyamainkat azoknak is ajánljuk, akik más módszerekkel már kudarcot vallottak. Türelmes tanáraink és egyedi módszereink garantálják azt, hogy velünk sikeres legyen a spanyol nyelvtanulásban is.

Miért pont spanyol nyelvtanfolyam?

A spanyol nyelvtanfolyam jó választás azoknak is, akik meglévő nyelvtudásuk mellé szeretnének új nyelvet elsajátítani, és azoknak is, akiknek ez az első idegen nyelvük. A spanyol nyelvet nem csak Európában, de Dél-Amerikában és több millióan beszélik. Szép hangzása és jól tanulható szerkezete miatt általában azok is kedvvel sajátítják el, akiknek nem ez az anyanyelvük.

Első idegen nyelvként a spanyol azért jó választás, mert bár világszerte beszélt nyelvről van szó, Magyarországon még mindig kevesen sajátították el megfelelő szinten. A spanyol nyelvtanfolyam segítségével tehát értékes, különleges, a mindennapokban is használható nyelvtudásra tehetünk szert. A spanyol ráadásul kapunyelvnek számít, vagyis az elsajátítása megkönnyíti más nyelvek megtanulását is. Ha tehát komolyabban tervez, ez a nyelv az egyik legjobb befektetés.

Ha korábban már tanult más nyelven, a spanyol nyelvtudás megszerzése könnyebb lesz. Mivel ez egy egyébként is eredményesen tanulható nyelv, amelyet egy kiemelten hatékony módszer segítségével oktatunk, velünk rövid idő alatt szép eredményt érhet el.

Spanyol nyelvtanfolyamok ? kimondottan Önnek

Nyelviskolánk egy speciális módszerrel dolgozik, amelyet Angliában és világszerte is sikerrel alkalmaznak már évtizedek óta. A módszer kifejlesztője a Nagy-Britanniában működő St. Martin Language School Ltd, aki már több ezer tanítványnak bizonyította be, hogy a könnyű és gyors nyelvtanulás nem álom.

Az általunk alkalmazott módszer nagyon hasonlít arra, amellyel Ön az anyanyelvét sajátította el. Mit jelent ez? Ha Ön gond nélkül boldogul az anyanyelvén a mindennapokban, akkor egy idegen nyelv megtanulására is maradéktalanul képes ? legfeljebb az erre alkalmas agyterületek egy kicsit ellustultak az évek során.

Nálunk a tananyag egy részét úgynevezett éber-alfa állapotban, vagy teljesen ellazulva, szinte észrevétlenül sajátítja majd el, pont úgy, ahogyan a kisgyermekek is megismerik, és megtanulják kezelni az őket körülvevő világot. A spanyol nyelvtanfolyam alatt, a tanárral való konzultáció során az így, szinte észrevétlenül elsajátított tudást hívjuk majd elő és mélyítjük el. Mivel hatékony és pihentető módszerről van szó, lehetőségünk van arra, hogy sokkal gyorsabban haladjunk, mint más nyelviskolák. Egy normál spanyol nyelvtanfolyamon akár 1,5 évet is el kellene töltenie a gyakorlással, nálunk viszont már 40 óra után magabiztosan beszélhet.

Miért válassza a mi spanyol nyelvtanfolyamunkat?

    - Mi nem csoportos spanyol nyelvtanfolyamot indítunk, tanáraink mindenkivel egyesével, személyre szabottan foglalkoznak.
    - Módszerünk nem megerőltető, viszont rendkívül gyors tanulást tesz lehetővé. Munkakört változtatna, vagy éppen otthon van a kisbabával? Adjon magának 40 óra szabadidőt és szerezzen használható nyelvtudást!
    - Az általunk kínált bármely képzés, így a spanyol nyelvtanfolyam is megnyitja Ön előtt a kaput a további nyelvek elsajátításához. Fektessen be egy kis energiát és szabaduljon meg a nyelvtanulással kapcsolatos korlátaitól!

Spanyol nyelvtanfolyam ott, ahol a legkényelmesebb!

Módszerünk két nyelviskolánkban, Budapesten és Gödöllőn is elérhető. Budapesti iskolánk a Kálvin tér metróállomástól alig pár perc sétára található, így a főváros szinte bármely pontjáról könnyen megközelíthető. Gödöllői nyelviskolánk a HÉV-től nem messze, az egyetem közelében, kellemes, családi házas környezetben várja a tanulni vágyókat.

A spanyol nyelvtanfolyam elvégzésére nálunk on-line is lehetősége van. Ehhez elég, ha megbízható internetkapcsolattal és Skype-elérhetőséggel rendelkezik. Nézze meg tananyagunkat online, és konzultáljon oktatójával a népszerű program segítségével!

Miért jelentkezzen spanyol nyelvtanfolyamra?

Forduljon kollégáinkhoz tanácsért, ha kérdése van a spanyol nyelvtanfolyamunkkal kapcsolatban, és nézze meg iskolánk többi képzésének kínálatát is!

Angol nyelvtanfolyam

Német nyelvtanfolyam

Próbaóra jelentkezem!

Focus on Quality