Nyelvtanulás gyorsan

Spanyol nyelvtanfolyamok külföldön

Budapesti és gödöllői nyelviskoláink kapcsolatban állnak a Sprachcaffe Languages Plusszal , ez a név etalon a külföldi nyelvoktatás piacán. A Sprachcaffe hét nyelven indít nyelvtanfolyamokat a kezdőtől a legfelső szintig a világ számos országában. A tanulás mindig abban az országban történik, ahol az adott nyelv az ott élők anyanyelve. A nyelv elsajátításának csak egy részét jelenti az effektív nyelvtanulás, legalább ilyen fontos része az adott város mindennapi életébe való bekapcsolódás, a részvétel a különféle programokon. Így a tananyag rögtön átültethető a gyakorlatba, ami nagyságrendekkel teszi hatékonyabbá, ugyanakkor jelentősen meg is könnyíti az adott nyelv elsajátítását.

Most pedig következzen néhány külföldi helyszín, ahol spanyolul tanulhat!

Spanyol nyelvtanfolyamok Mallorcán:

Mallorca Európa egyik legnépszerűbb célállomása a turisták körében, nem véletlenül. A csodás tengerpart, a sziget lenyűgöző tájai, a régi korokból fennmaradt épületek, a sokféle múzeum rabul ejti az idelátogatókat. A Sprachcaffe mallorcai spanyol nyelviskolája közel van a parthoz, így az órák után lehetőség van egy frissítő fürdésre a Földközi-tenger hullámaiban.

Spanyol nyelvtanfolyamok Malagán:

Ez az andalúz kikötőváros ugyancsak rendkívül népszerű a turisták körében, amin nem is lehet csodálkozni. Elég csak a híres - és nem utolsó sorban: nagyon finom - borokra, a kellemes éghajlatra, vagy a szintén híres tengerpartjára, a Costa del Solra, azaz a napos partra utalni. A Sprachcaffe malagai spanyol nyelviskolája ennek a partnak a szomszédságában található.

Spanyol nyelvtanfolyamok Barcelonában:

Katalónia fővárosa különleges kulisszaként szolgál a spanyol nyelvtanuláshoz a Földközi-tenger partján, igazi mediterrán lüktetéssel kínálva számtalan kulturális programot, nevezetes látnivalót - hogy a finomabbnál finomabb ételeket felvonultató gasztronómiájáról ne is beszéljünk.

Spanyol nyelvtanfolyamok Mexikóban (junior):

Várja Önt egy spanyol nyelvtanfolyam az izgalmas Mexikóban! Playa del Carmenen általános spanyol nyelvtanfolyamon fejlesztheti nyelvtudását. Mexikói spanyol nyelviskolákban minden szinten kínálunk spanyol nyelvtanfolyamokat - kezdőtől a haladóig mindenki megtalálja a számára megfelelő spanyol nyelvtanfolyamot.

A fenti helyszíneken kívül Madridban, Havannában is elérhetőek spanyol nyelvtanfolyamok a Sprachcaffe szervezésében.

Miért érdemes a Sprachcaffe spanyol nyelvtanfolyamait választani?

A Sprachcaffe ugyanúgy híres magasan képzett nyelvtanárairól, mint a hagyományos spanyol nyelvtanfolyamokhoz képest jóval "tanulóbarátabb", mégis kiváló tanítási módszereiről. Nyelvtanfolyamainak színvonalát olyan neves minőségellenőrző cégek figyelik és garantálják folyamatosan, mint például az ISO, az ALTO vagy az ASILS.

Ha budapesti vagy gödöllői nyelviskolánkon keresztül veszi igénybe a Sprachcaffe nyelvtanfolyamait, azok árából kedvezményt kap. További felvilágosításért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot !

Próbaóra jelentkezem!

Focus on Quality