Nyelvtanulás gyorsan

Tanuljon velünk a saját otthonából, online!

Kinek ajánljuk az online tanulást?

Azoknak, akik vidéken élnek vagy külföldre költöztek, és így nincs lehetőségük felkeresni gödöllői vagy budapesti nyelviskolánkat, ideális megoldás lehet az online tanulás. A rugalmas munkaidőben vagy olyan speciális időbeosztással dolgozók is választhatják ezt a lehetőséget, akik emiatt nem tudnak részt venni nyelvi laborjaink kurzusain. Van, akinek a családi teendők foglalják le az idejét, emiatt nem tud nyelvtanfolyamainkba bekapcsolódni. Az online tanulás az angol, a spanyol és a német nyelvtanfolyamaink esetében is választható.

Hogyan működik?

Miután felveszi velünk a kapcsolatot, az oktató és Ön között Skype-kapcsolatot létesítünk. A Skype-ot az is könnyen tudja kezelni, aki egyébként nem tartja magát "számítógépzseninek". A Skype segítségével ma már minden különösebb nehézség nélkül kommunikálhat egymással a diák és a tanár. Valós időben látják és hallják egymást, így az így megtartott óra egyenértékű azzal, amikor személyesen találkozik egymással a két fél.

Természetesen a Skype-on keresztül folytatott tanulást a távoktatás keretében is megelőzi az a fázis, amikor a diák relaxációs állapotban, a külvilágot kizárva látja-hallja először az anyagot. Az ehhez szükséges programot telepítjük az Ön otthoni gépére.

A két komponens együttes alkalmazásával Ön mindazt megkapja, amit a gödöllői vagy budapesti nyelviskolánk hallgatói. Akár spanyol, akár angol, akár német nyelvtanfolyamról van szó, az online tanulás mindegyik esetben elérhető opció.

Milyen előnyei vannak?

  • Az órák rögzíthetők, így utólag is bármikor újranézhetők a kívánt részek
  • Bármikor elérhető a teljes tananyag digitális formában, a rögzített órákkal együtt
  • Az órák időpontjai teljes mértékben a hallgató igényeihez igazíthatók
  • Bárhol lehetőség van rá, ahol rendelkezésre áll egy számítógép és szélessávú internetkapcsolat
  • Nagyon sok idő megspórolható azzal, hogy a diáknak nem kell kilépnie otthonából, sőt, még a szobájából sem
  • Ez a tanulási forma kiválóan alkalmazható a beszédkészség, illetve a hallás utáni szövegértés fejlesztésére

Próbaóra jelentkezem!

Focus on Quality