Nyelvtanulás gyorsan

Módszer

Évtizedes tapasztalatainkat ötvöztük a hagyományos és modern nyelvtanulási megoldásokkal. Módszerünkkel, Ön könnyedén sajátíthat el idegen nyelveket. Készülhet eredményesen nyelvvizsgára, külföldi munkára, nyaralásra...NYELVTANULÁS ALFA ÁLLAPOTBAN / A HATÁRTALAN MEMÓRIA ÁLLAPOTA

Nyelvtanfolyamunk két részből áll. Először lehetősége van a nyelvleckét megnézni. Ezt szó szerint kell érteni, beül egy kényelmes fotelbe, egy TV monitor van Ön előtt, vagy egy videó szemüveget kap és egy fejhallgatót, (Lásd a lenti képen!) majd elindul egy számítógépes program. Először egy narrátor beszél Önhöz, ez egy kis segítség az alfa-alfa közeli állapot eléréséhez. (Amit ilyenkor lát és hall az egy életre megmarad) Ezután jön a lecke. Anyanyelvi színészek rövid történeteket mesélnek el többször és az új szavakat is felsorolják.

A második rész egy gyakorlatias, beszéltető, egyéni tanári óra. Itt feldolgozzák a látott nyelvleckét. A két fázis együtt biztosít egy életre szóló beszédközpontú nyelvtudást. Nagyon rövid idő alatt, nagyon nagy mennyiségű információt tud rögzíteni. Negyvenórás nyelvtanfolyamaink tananyagát, hagyományos nyelviskolákban egy - másfél éves tanulással tudná csak elsajátítani. Nincsenek csoportok. Mindenkivel egyenként foglalkozunk.Ön dönti el, hogy mikor kezd, hányszor jön egy héten. Választhat bemutató és gyakorló nyelviskoláink közül. Budapesten a Kálvin térnél vagy Gödöllőn tanulhat.

NYELVTANULÁS THÉTA ÁLLAPOTBAN / JOBB AGYFÉLTEKÉS NYELVTANULÁS

2017.májusától lehetőségünk nyílt egy speciális technika (AVE) alkalmazásával a théta állapotot angol, német és spanyol nyelvtanulásra alkalmazni. Hatékonyság és a tudás megmaradása szempontjából össze sem lehet hasonlítani más tanulási módszerekkel. A théta állapot tudatos elérése még a relaxálásban, meditálásban jártas embereknek is évtizedes gyakorlás után sikerülhet csak. A kanadai MindAlive Inc. által kidolgozott legújabb eljárás, hang és fényhatások segítségével már percek alatt elérhetővé teszi ezt. A tanulás első fázisa három részre osztható. Théta állapot elérése és megtartása, a nyelvlecke megismerése,az új ismeretek a rövidtávú memóriából a hosszú távúba helyezése. A második fázis egy beszéltető, gyakorlatias egyéni tanári óra. /Részletes tájékoztató a próbaórán/

Ajánljuk ezt a módszert azoknak, akik nehezen tudnak ellazulni és a tanulásra szánt kevés idejüket a lehető leghatékonyabban szeretnék kihasználni.

Mentőöv bizonytalankodóknak

Próbaóra jelentkezem!

Focus on Quality