Nyelvtanulás gyorsan

Módszer

Évtizedes tapasztalatainkat ötvöztük a hagyományos és modern nyelvtanulási megoldásokkal. Módszerünkkel, Ön könnyedén sajátíthat el idegen nyelveket. Készülhet eredményesen nyelvvizsgára, külföldi munkára, nyaralásra...A leckét egy kényelmes fotelben, ellazult (alfa-alfa közeli) állapotban látja először. Memóriája, emlékező képessége ilyenkor határtalan. Ezt követi egy beszéltető, gyakorlatias tanári óra. Tanárunk, mint egy jó tréner, "tereli" Önt célja felé. A két fázis együtt biztosít egy életre szóló beszédközpontú nyelvtudást.

Nagyon rövid idő alatt, nagyon nagy mennyiségű információt tud rögzíteni. Negyvenórás nyelvtanfolyamaink tananyagát, hagyományos nyelviskolákban egy - másfél éves tanulással tudná csak elsajátítani. Nincsenek csoportok. Mindenkivel egyenként foglalkozunk. Ön dönti el, hogy mikor kezd, hányszor jön egy héten. Választhat bemutató és gyakorló nyelviskoláink közül. Budapesten a Kálvin téren vagy Gödöllőn tanulhat.

Velünk először egy ingyenes próbaórán találkozhat. Itt megismerheti tanárainkat, megtudhat, kipróbálhat mindent. Nyelvtudását, céljait felmérve összeállítjuk saját, személyes tananyagát. Beiratkozás után wednesbury-i központunk ezt elküldi Önnek.

NYELVTANULÁS THÉTA ÁLLAPOTBAN:

2017.májusától lehetőségünk nyílik egy speciális technika (AVE) alkalmazásával a théta állapotot angol, német és spanyol nyelvtanulásra alkalmazni. Hatékonyság és a tudás megmaradása szempontjából össze sem lehet hasonlítani más tanulási módszerekkel. A théta állapot tudatos elérése még a relaxálásban, meditálásban jártas embereknek is évtizedes gyakorlás után sikerülhet csak. A kanadai MindAlive Inc. által kidolgozott legújabb eljárás, hang és fényhatások segítségével már percek alatt elérhetővé teszi ezt. A tanulás első fázisa három részre osztható. Théta állapot elérése és megtartása, a nyelvlecke megismerése,az új ismeretek a rövidtávú memóriából a hosszú távúba helyezése. A második fázis egy beszéltető, gyakorlatias egyéni tanári óra.

Ajánljuk ezt a módszert azoknak, akik nehezen tudnak ellazulni és a tanulásra szánt kevés idejüket a lehető leghatékonyabban szeretnék kihasználni.

Mentőöv bizonytalankodóknak

Próbaóra jelentkezem!

Focus on Quality